Over ons

Welkom bij Les Deux Amies, uw betrouwbare partner voor professionele evenementen decoraties. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van unieke en sfeervolle settings voor uw evenement, of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, gala of een ander speciaal moment.

Bij Les Deux Amies geloven we in het leveren van hoogwaardige kwaliteit, zodat uw evenement tot in de kleinste details perfect is verzorgd. We werken uitsluitend met professionele materialen en hebben een uitgebreide collectie van decoraties, meubilair, bloemen en verlichting om aan uw wensen te voldoen.

Maar wat ons echt onderscheidt, is onze persoonlijke benadering. Wij denken graag met u mee om een concept te creëren dat volledig aansluit bij uw visie en stijl. Bovendien nemen we graag het werk uit handen, zodat u zich kunt richten op de andere aspecten van uw evenement. Wij zorgen voor de opbouw, styling en afbouw van de decoraties, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over deze taken.
 
Bij Les Deux Amies staan we bekend om onze flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Wij begrijpen dat elke klant uniek is en daarom passen wij ons aan uw wensen en behoeften aan. Of u nu een specifieke kleurenschema heeft, een bepaald thema wilt implementeren of beperkt bent in de ruimte, wij vinden altijd een oplossing die past bij uw situatie.

Dus waarom zou u het via ons moeten doen? Bij Les Deux Amies zorgen we voor een zorgeloze en persoonlijke ervaring, terwijl we hoogwaardige professionele materialen en diensten leveren. Laat ons uw evenement omtoveren tot een onvergetelijke gebeurtenis die nog lang in het geheugen zal blijven hangen.

Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. We kijken er naar uit om van uw evenement een succes te maken!